Totuuksia ja taruja testosteronista

Testosteroni on miesten sukupuolihormoni, joka ohjaa monia tärkeitä kehon toimintoja. Teston juontamissa videoissa kerromme totuuksia ja taruja testosteronista.

Ylipaino Seksuaalisuus Väsymys Ikääntyminen Tietoja testosteronista 1 Tietoja testosteronista 2

Ylipaino

Tässä videossa käsitellään muun muassa matalan testosteroniarvon ja ylipainon välistä yhteyttä samoin kuin diabetekseen liittyvää ylipainoa sekä ylipaino-ongelmia yleensä.

Seksuaalisuus

Tässä videossa käsitellään vähentyneen seksuaalisen halun yhteyttä matalaan testosteroniarvoon.

Väsymys

Tässä videossa kerrotaan matalan testosteroniarvon mahdollisesta yhteydestä väsymykseen, keskittymisvaikeuksiin, mielialan vaihteluihin ja uniongelmiin.

Ikääntyminen

Tässä videossa käsitellään miehen ikääntymistä ja sitä, miten ikääntyminen vaikuttaa testosteronitasoon.

Tietoja testosteronista 1

Tässä videossa kerrotaan testosteronista ja siitä, miten se toimii ja vaikuttaa sekä miehiin että naisiin.

thl.fi: Lihavuus lukuina

Tietoja testosteronista 2

Tässä videossa käsitellään matkaa pojasta mieheksi ja sitä, miten testosteroni sekä vaikuttaa tähän matkaan että mahdollistaa sen.

Uutiset

Uutta Miestenterveys.fi-sivustolla: Kliininen seksologi

Miestenterveys.fi-sivustolta löytyy nyt kliinisen seksologin kirjoittama artikkeli. Maria Markevind on yksi Ruotsin harvoista kliinisistä seksologeista. Hän tulee jakamaan osaamistaan ja kliinistä kokemustaan niin miesten kuin naistenkin seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä asioista. Kliinisen seksologian lisäksi Maria Markevind on erikoistunut psykiatriaan. Näin ollen hän pystyy huomioimaan sekä potilaidensa seksuaalisuuteen että heidän mielenterveyteen liittyvät seikat. Ensimmäisessä artikkelissaan Miestenterveys.fi-sivustolla […]

Lue lisää

16/12/2019

Tervetuloa Miestenterveys-sivustolle – uuteen, miehille suunnattuun terveysportaaliin!

Täältä löydät tietoa siitä, mitä elimistössäsi tapahtuu iän karttuessa sekä miesten tyypillisistä sairauksista. Lisäksi kerromme, miksi miessukupuolihormoni testosteronilla on niin suuri merkitys miesten hyvinvoinnille. Miestenterveys-sivusto on koko ajan täydentyvä terveysportaali, johon jatkuvasti tulee uutta tietoa miesten terveyteen liittyvistä asioista – jotta saisit elää täysipainoista elämää mahdollisimman pitkään.

Lue lisää

10/09/2019